Nyhetsbrev juni/juli 2016

Fulltecknad nyemission och viktigt samarbetsavtal banar väg för en spännande fortsättning på 2016

Läs nyhetsbrevet genom att klicka här.

Vi på A1M Pharma arbetar nu vidare enligt plan efter den fulltecknade nyemissionen som genomfördes under maj-juni. Kapitalet från emissionen gör att vi kan hålla takten i vårt intensiva utvecklingsarbete med fokus på de studier och den utveckling och uppskalning av tillverkningsprocessen enligt GMP som krävs innan vi kan inleda kliniska fas I-studier.

Vi nådde nyligen en mycket viktig milstolpe i och med avtalet med CRO-partnern Research Toxicology Centre, och i det här nyhetsbrevet publicerar vi en intervju med utvecklingschef Eddie Thordarson som berättar mer om samarbetet. Dessutom berättar vår medgrundare professor Stefan Hansson om utvecklingen av en avancerad moderkaksmodell inom det europeiska nätverket PlaNet som han är medgrundare till.

Jag vill även passa på att tacka alla som deltagit i nyemissionen och därmed ger sitt stöd till vår viktiga forskning. Tillsammans har vi en intensiv och spännande tid framför oss med sikte på att bygga ett starkt, svenskt läkemedelsbolag.

Med tillönskan om en riktigt trevlig sommar,

Tomas Eriksson, vd
te@a1m.se
046 286 50 30

INNEHÅLLSFÖRTECKNING
A1M Pharma anlitar erfaren europeisk CRO-partner för prekliniska toxikologistudier
Utvecklingschef Eddie Thordarson om CRO-avtalet för prekliniska toxikologistudier
A1M Pharma lanserar blogg riktad till internationella investerare
Europeiskt placentanätverk med A1M Pharmas medgrundare Stefan Hansson publicerar vetenskaplig artikel och ansöker om anslag från EU
Gravida Alexandra drabbades av havandeskapsförgiftning
Bevaka A1M Pharma i BioStocks mobil-app

Hela nyhetsbrevet går att läsa genom att klicka på nedan länk:
http://mailservice.lkc.se/x/?S7Y1NPlfZGv4P9fW0sIYAAA52