Den som är näringsidkare och driver e-handel kan med fördel lära sig mer om lagerautomation för att effektivisera i verksamheten och minska på kostnaderna, inte minst för personal. Hos E-motions kan du få hjälp med att optimera lagerhanteringen. Processerna för att plocka, sortera och packa varor är automatiserade och kan skräddarsys och anpassas efter ditt företags behov. E-motions optimerar flöden för logistik och e-handel, deras lagerautomation består både av hård- och mjukvara.

E-handel inom läkemedelsbranschen

Läkemedel, eller medicin som vi säger i dagligt tal, är färdiga produkter (inte råvaror) som ska lindra, påvisa eller förebygga sjukdom likväl som bota sjukdom alternativt dess symptom. E-handel bedrivs inom många olika branscher, men läkemedelsbranschen är en av dem, där lagerautomation kan bli aktuellt. Att sälja läkemedel som inte är receptbelagda kräver dock att företaget och dess personal följer lagar och regler inom Läkemedelsverkets ansvarsområden.

Du som är chef eller ansvarig för e-handel med läkemedel kan när företaget blivit tillräckligt stort kontakta E-motions för att effektivisera hanteringen av ordrar. Du kan dra ner på kostnaderna samtidigt som kundnöjdheten ökar! Lagerautomationen hos E-motions är automatiserad för att ditt företags logistik ska bli så smidig och effektiv som möjligt. Effektiviteten och precisionen ökar samtidigt som din e-handel drar ner på kostnaderna.